SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    56
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cforms plugin on wordpress problem: form not doing anything

    * The browser used: Firefox 3.5.5
    * cforms version: v9.0+
    * My Wordpress version: 2.8.5

    Problem: when i hit the send button, i get a message saying "One moment please..."

    Thats it..nothing else happens.

    I've read the FAQ part to try and solve my problem, this is the section i read:

    Everything looks fine, but I don't receive ANY emails?

    So i've emailed the webhost to ask if...

    1. if they have limitations around PHP's mail() function?
    2. If their server supports SSL?

    Please do point me to any article that may help. Any help is greatly appreciated.

  2. #2
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    56
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The thing is, sitepoint thinks i'm spamming so i cant put the url here.

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    56
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I want to point out that i developed the site on my localhost using wamp and then i moved everything to the server. This is the first time i'm using this plugin

  4. #4
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    56
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The problem is at powerful[]com[]my[forwardslash]contact


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •