SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Zealot marcoBR's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Brazil
    Posts
    149
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question Page finished loading, status bar still (slowly) moving!?!?

    IE 6: Anybody have any clue why my web page has finished loading, but the status bar at the bottom is still moving? It never actually finishes making it to 100%. I hit refresh and sometimes it complets and sometimes it doesn't. It's not waiting for anything. document.readyState says "complete".

  2. #2
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    USA
    Posts
    173
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    incomplete images can do that
    .
    2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
    2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
    2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

  3. #3
    Free your mind Toly's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Panama
    Posts
    2,181
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yes, incomplete or not found images can do that as well as a slow connection from your part or the webserver the site is hosted on.
    Community Guidelines | Community FAQ

    "He that is kind is free, though he is a slave;
    he that is evil is a slave, though he be a king." - St. Augustine

  4. #4
    SitePoint Zealot marcoBR's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Brazil
    Posts
    149
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Interesting... but I haven't images and I'm testing my site in localhost.

    Can another implication cause that behavior?

  5. #5
    SitePoint Zealot marcoBR's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Brazil
    Posts
    149
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It seems javascript can cause that behavior, take a look at http://support.microsoft.com/default...b;en-us;293373

  6. #6
    Free your mind Toly's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Panama
    Posts
    2,181
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeah, bad javascript code can cause the slow loading of a page too but not all the time. I didn't know you were loading the page on your own server, though.
    Community Guidelines | Community FAQ

    "He that is kind is free, though he is a slave;
    he that is evil is a slave, though he be a king." - St. Augustine


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •