SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 10 of 10

Threaded View

  1. #1
    SitePoint Member Pmcd9's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Houston, TX
    Posts
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Site Not Appearing in Google Results

    My client is screaming because he can't find his site on Google and neither can I. I know it takes awhile for google's spiders to crawl a site. The site has been live for over a week. Am I jumping the gun or should it be showing up by now?

    The site doesn't have a whole lot of content, it's mostly images. so I added a hidden <h1> tag. Was this a mistake?

    The site is hydrocareoftexas.com and I am using 'hydrocare of texas' as my search terms.

    Here's what my meta info look like:
    Code:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <meta name="description" content="HydroCare of Texas" /> 
    <meta name="keywords" content="HydroCare, Hydro, Care, Texas, Houston, Humble, TX, Water Softener" /> 
    <meta name="author" content="Houston Humble" />
    And here's the <h1> tag:
    Code:
    <h1>HydroCare of Texas HydroCare, Hydro, Care, Texas, Houston, Humble, TX, Water Softener</h1>
    Any suggestions will be appreciated, thanks.
    Last edited by TechnoBear; Apr 24, 2012 at 05:09. Reason: Unnecessary link removed


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •