Element ... is undefined in

Hello All,

I’m going to change my current hosting to another one.
my program is work fine in the current one but in the new one I get this error :
“Element NEWID is undefined in LOGININFO”

here is the code:

  <cfquery datasource="mssqlcf_dbsdccc2005" name="LoginInfo">
                                DECLARE	@return_value int,
                                        @VerificationCode nvarchar(10)
                                    
                                EXEC	@return_value = [dbo].[SP_GenerateVerificationCode]
                                        @Length = 10,
                                        @VerificationCode = @VerificationCode OUTPUT
                                        
                                INSERT INTO Account_Login
                                    (CompanyId, Email, Password, VerificationCode)
                                VALUES
                                    ('#url.onviewlogins#','#sqlSafe(form.Email)#','#EncryptedPassword#',@VerificationCode)
                                    
                                SELECT @@Identity AS newId, @VerificationCode as AccountLoginVerCode
                            </cfquery>
                           
                            <cfquery datasource="mssqlcf_dbsdccc2005" name="ContactInfo">
                                INSERT INTO Account_ContactInfo 
                                    (CompanyId, UserLoginId, FirstName, LastName, Address1, Address2, CityStateZip, Phone, Fax, Comments)
                                VALUES
                                    ('#url.onviewlogins#','#LoginInfo.newId#','#sqlSafe(form.ContactFirstName)#','#sqlSafe(form.ContactLastName)#','#sqlSafe(form.Address1)#','#sqlSafe(form.Address2)#','#sqlSafe(form.CityStateZip)#','#sqlSafe(form.ContactPhone)#','#sqlSafe(form.Fax)#','')
                            </cfquery>

the second query doesn’t work… what is the problem? Does it depend on the SQL Server? because my new hosting use SQL 2005.
Note: I use CF8

if someone could help me I really appreciate.
Thanks

I find the solution
So I’m going to tell u if every one need it

I added this line of code at the first of the query:
SET NOCOUNT ON

and added this one at the end of it:
SET NOCOUNT OFF

It works now