SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    SitePoint Member Mahendra's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bangalore
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cool width="100%" - not working only in ie6.0 - help needed

    hello everyone

    i am using width="100%" for making my page span the entire browser

    its works perfect in opera 7 and netscape 7

    but it does not work that fine in ie 6 - i get a blank space of about 10 px or so on the right side and when i refresh it , then it works properly

    actually if i just double click on the page and run it, then it works fine in ie 6 - but when i upload it to my server and access it, then i get this problem

    try this page in ie 6 and also in other browsers - then you will know the exact problem

    http://karnataka.dotindia.com/mobile/v3

    please help me on this - i am really baffled

    thanks for looking in here

    hope to solve this problem soon - ofcourse with all your help

    thanks again

    have a nice day

  2. #2
    ☆★☆★ silver trophy vgarcia's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    in transition
    Posts
    21,235
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    I don't see any problems; there's no gap on the right side (I'm using IE6/Windows 2000 and Mozilla 1.2/Windows 2000). Can you be more specific?

  3. #3
    SitePoint Member Mahendra's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bangalore
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hi vgarcia

    thanks for seeing this

    but let me show you a screenshot of my problem ok

    see this picture

    http://karnataka.dotindia.com/mobile/v3/ss.png
    thanks anyway

    have a nice day
    Attached Images Attached Images

  4. #4
    ☆★☆★ silver trophy vgarcia's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    in transition
    Posts
    21,235
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Do you have Service pack 1 for IE6?

    Also, try adding this to your stylesheet:
    Code:
    body {
      margin: 0px;
    }

  5. #5
    Happy Holidays !! Paul S's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Mexico
    Posts
    1,287
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    no gap here, I'm using IE 6 SP1

    Paul

  6. #6
    100% Windoze-free earther's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Linuxland
    Posts
    2,788
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No gap here either with IE 6 and ME at 600 x 800.

  7. #7
    SitePoint Member Mahendra's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bangalore
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thanks vgarcia

    Quote Originally Posted by vgarcia
    Also, try adding this to your stylesheet:
    Code:
    body {
    margin: 0px;
    }
    this did the trick

  8. #8
    ☆★☆★ silver trophy vgarcia's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    in transition
    Posts
    21,235
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Always does!


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •