SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    UK
    Posts
    116
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okay, if you have Netscape and are quite bored could you do me a favour and help me find out why this is happening:

    Go to my site

    http://www.football-punter.co.uk/

    You will get this message:

    "Not Found
    The requested URL /index_files/js.js was not found on this server.
    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."


    Now go to this page (this front page pf my site):

    http://www.football-punter.co.uk/index.html

    It should load up perfectly.

    Why on earth is this happening? I've been through the code and can't find the URL /index_files/js.js.

    This is really starting to bother me...

    I'd really appreciate any help from anyone.
    Football-Punter.co.uk
    The Punter's Lounge - the best football forum on the web.

  2. #2
    SitePoint Addict
    Join Date
    Aug 2000
    Posts
    248
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Interesting....

    No error message here (Netscape 4.75) and Windows ME. I will try with older Netscapes and Windows 98 and 95 in a little while and let you know.


  3. #3
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    UK
    Posts
    116
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmmm, seems to be working fine for me now.

    How bizarre...
    Football-Punter.co.uk
    The Punter's Lounge - the best football forum on the web.

  4. #4
    Serial Publisher silver trophy aspen's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    East Lansing, MI USA
    Posts
    12,937
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    it was most likely a server thing and not necessarily a problem with your page code.

  5. #5
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    UK
    Posts
    116
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cheers guys.

    Ollie
    Football-Punter.co.uk
    The Punter's Lounge - the best football forum on the web.

  6. #6
    Your Lord and Master, Foamy gold trophy Hierophant's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Lancaster, Ca. USA
    Posts
    12,305
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Most likely your problem is/was in this code:
    Code:
    <!-- BEGIN WEBSIDESTORY CODE V5. COPYRIGHT 1998-2000 WEBSIDESTORY, INC. ALL RIGHTS RESERVED. U.S. PATENT PENDING. -->
     <!-- webbot bot="HTMLMarkup" startspan -->
     <p align="center"><script language="javascript"> var test=0;</script> <SCRIPT LANGUAGE="javascript1.1"
     src="http://js1.hitbox.com/js?acct=WQ5006181DVB95EN0&m=w153&n=Main+Page">
     </SCRIPT><SCRIPT LANGUAGE="javascript">
     if (test==0) { var dt=0, sv=10, ss="na",sc="na",ln="",pl="",rf="",bn="",ja="",bv=0,x1="",x2="",x3="",arg="";
     rf=escape(document.referrer)+"";if((rf=="undefined")||(rf=="")){rf="bookmark";}
     bv=Math.round(parseFloat(navigator.appVersion)*100);bn=navigator.appName;
     if(bn!="Netscape"){dt=(new Date()).getHours();};if(bn.substring(0,9)=="Microsoft"){bn="MSIE";}
     if((bn=="MSIE")&&(parseInt(bv)==2)){bv=302;};ja="na";
     x1="<a href='http://rd1.hitbox.com/rd?acct=WQ5006181DVB95EN0' target='_top'>";
     x2="<img src='http://hg1.hitbox.com/HG?hc=w153&cd=1&hb=WQ5006181DVB95EN0&n=Main+Page";
     x3="&cd=1&bt=2' border=0 height=62 width=88></a>";
     arg="&bn="+bn+"&bv="+bv+"&ss="+ss+"&sc="+sc+"&dt="+dt+"&sv="+sv;
     arg+="&ja="+ja+"&rf="+rf+"&ln="+ln+"&pl="+escape(pl);document.write(x1+x2+arg+x3);}</SCRIPT>
     <script language="javascript1.2">document.write("<");document.write("!--  ");</script>
     <noscript><a href="http://rd1.hitbox.com/rd?acct=WQ5006181DVB95EN0" target="_top">
     <img src="http://hg1.hitbox.com/HG?hc=w153&cd=1&hb=WQ5006181DVB95EN0&n=Main+Page"
     border=0 height=62 width=88></a></noscript>
     <script language="javascript1.2"> document.write("  --");document.write(">");</script></p>
     <!-- webbot bot="HTMLMarkup" endspan -->
     <!-- END WEBSIDESTORY CODE  -->
    and actually a problem with WebSideStory.
    Wayne Luke
    ------------



Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •