SitePoint Sponsor

User Tag List

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 30 of 30
  1. #26
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    110
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by cpradio View Post
    Hmm... Do you have any files named ".htaccess index.html index.cgi index.pl index.php index.xhtml index.htm" in your folder? From what I can tell, the default setup should permit directory listings
    i think last time i have those files but it's hidden. now i don't have it at all. maybe because of some operation. i don't know. anyway, is there any way to re-gain it?

  2. #27
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    110
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i think index.php file were missing in my folder. can i create a new index.php? can you post me the content of index.php?

  3. #28
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    110
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by nannasin28 View Post
    please come back and pass it on when you have the time .. 74HC595
    ??

  4. #29
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    110
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i've solved the problem by re-install my apache. please close this thread. thank you.

  5. #30
    Hosting Team Leader silver trophybronze trophy
    cpradio's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Ohio
    Posts
    5,150
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah, good to hear. I'm still trying to get a VM setup with Ubuntu 12.10 to play around, but at least now I know you've got it handled


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •