SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    UK
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Moving from jQuery 1.2.6 to jQuery 1.9.0 causing errors

    Hi when run jQuery 1.9.0 on my site rather than 1.2.6 I get an error caused by the blur on a form, if I remove the code below I get no errors but the blur on the form is obviously gone, any idea what is causing the problem?

    Code:
    $(function() {
    	http_val = '';
    	if ($('input#http').length > 0)
    		http_val = $('input#http').attr('value');
    
    	$('#quick_search input[@type=text]').focus(function() {
    		if ($(this).attr('value') == $(this).attr('title'))
    			$(this).attr('value', '');
    	});
    
    	$('#quick_search input[@type=text]').blur(function() {
    		if ($(this).attr('value') == '')
    			$(this).attr('value', $(this).attr('title'));
    	});
    
    	if ($('#frm').length > 0)
    		$('#frm_search').remove();
    Thanks John

  2. #2
    Gre aus'm Pott gold trophysilver trophybronze trophy
    Pullo's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    6,008
    Mentioned
    219 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)
    Hi there,

    Something in that code will have been deprecated.
    I don't have an idea off the top of my head, but if you could post a link to your site, it should be relatively simple to figure out.

    Edit:

    Try $("#quick_search input[type='text']") instead of $('#quick_search input[@type=text]')
    Does that make a difference?

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    UK
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Pullo View Post
    Hi there,

    Something in that code will have been deprecated.
    I don't have an idea off the top of my head, but if you could post a link to your site, it should be relatively simple to figure out.

    Edit:

    Try $("#quick_search input[type='text']") instead of $('#quick_search input[@type=text]')
    Does that make a difference?
    That worked perfectly, thanks for your time

  4. #4
    Gre aus'm Pott gold trophysilver trophybronze trophy
    Pullo's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    6,008
    Mentioned
    219 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)
    No problems
    Thank you for taking the time to follow up.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •