SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Unable to link to a particular section of a page from another page using #

    Hi,
    I'm trying to link to one section of a tabbed page from another page using the page.html#div_id technique but it's not working for me. Doesn't this technique work with tabs??? The site is at yourdemosite.in and I'm trying to link from the Therapies section on that page to a particular tab on the Therapies.html page (apart from many other such links), appreciate any suggestions...

    Thanks,
    Xavier.

  2. #2
    Robert Wellock silver trophybronze trophy xhtmlcoder's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    A Maze of Twisty Little Passages
    Posts
    6,316
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It looks like it is working fine; you have #one and #two and it targets those.

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by xhtmlcoder View Post
    It looks like it is working fine; you have #one and #two and it targets those.
    When I test the links, all 3 (#one, #two and #three) land up on the first tab, instead of the second and third tabs respectively. That isn't how it's supposed to work, is it???

  4. #4
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,112
    Mentioned
    448 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    It works fine with JS off, but once you bring JS into the mix, it stops working the way you want, because those tabs have to be triggered by JS.
    Facebook | Google+ | Twitter | Web Design Tips | Free Contact Form

    Forum Usage: Tips on posting code samples, images and more

    Forrest Gump: "IE is like a box of chocolates: you never know what you're gonna get."

  5. #5
    Robert Wellock silver trophybronze trophy xhtmlcoder's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    A Maze of Twisty Little Passages
    Posts
    6,316
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I surf without JS enabled so that would explain why it worked for me as those fragment identifiers were marked up correctly so it just goes to show pure markup rocks.

  6. #6
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ralph.m View Post
    It works fine with JS off, but once you bring JS into the mix, it stops working the way you want, because those tabs have to be triggered by JS.
    So, no workaround at all??? Other than turning off JS that is...

  7. #7
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,112
    Mentioned
    448 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Quote Originally Posted by maxdp73 View Post
    So, no workaround at all??? Other than turning off JS that is...
    Possibly some fancy JS solution, I'm not sure. We could move this to the JS forum if you like.
    Facebook | Google+ | Twitter | Web Design Tips | Free Contact Form

    Forum Usage: Tips on posting code samples, images and more

    Forrest Gump: "IE is like a box of chocolates: you never know what you're gonna get."

  8. #8
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ralph.m View Post
    Possibly some fancy JS solution, I'm not sure. We could move this to the JS forum if you like.
    Hmmm, i wanted to keep the site as simple as possible, ralph .. guess i should've chosen a simpler template then huh ...anyways, should i post a new thread in the JS forum?

  9. #9
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,112
    Mentioned
    448 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Quote Originally Posted by maxdp73 View Post
    should i post a new thread in the JS forum?
    Probably best to do that, yes.
    Facebook | Google+ | Twitter | Web Design Tips | Free Contact Form

    Forum Usage: Tips on posting code samples, images and more

    Forrest Gump: "IE is like a box of chocolates: you never know what you're gonna get."

  10. #10
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ralph.m View Post
    Probably best to do that, yes.
    okey dokey, will do that...


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •