SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Exclamation My website itís not showing on Internet Explorer completely

    My website itís not showing on Internet Explorer completely but its look fine on other web browsers. Iím a beginner on creating website please help me with coding. What should I do exactly!

    Website: http://www.bluedotpainting.com/

  2. #2
    Hosting Team Leader silver trophybronze trophy
    cpradio's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Ohio
    Posts
    5,131
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    When I open the IE Developer Tools, it reports a syntax error on line 56; which is the below code
    Code javascript:
    <script language="JavaScript1.1">
      <!--
     
      var slideimages=new Array()
      var slidelinks=new Array()
      function slideshowimages(){
        for (i=0;i<slideshowimages.arguments.length;i++){
          slideimages[i]=new Image()
          slideimages[i].src=slideshowimages.arguments[i]
        }
      }
     
      function slideshowlinks(){
        for (i=0;i<slideshowlinks.arguments.length;i++)
          slidelinks[i]=slideshowlinks.arguments[i]
      }
     
      function gotoshow(){
        if (!window.winslide||winslide.closed)
          winslide=window.open(slidelinks[whichlink])
        else
          winslide.location=slidelinks[whichlink]
        winslide.focus() // not part of the else, should it be?
      }
     
    // no closing //--> tag... if you have the opening <!-- you should have the closing too
      </script>


    I see a couple of issues as documented in my comments above.

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you for the reply. Let me see if i can fix it

  4. #4
    SitePoint Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can you explain how i can change it to make it work!?

  5. #5
    Hosting Team Leader silver trophybronze trophy
    cpradio's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Ohio
    Posts
    5,131
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Try this:
    Code javascript:
    <script language="JavaScript1.1">
      <!--//
     
      var slideimages=new Array()
      var slidelinks=new Array()
      function slideshowimages(){
        for (i=0;i<slideshowimages.arguments.length;i++){
          slideimages[i]=new Image()
          slideimages[i].src=slideshowimages.arguments[i]
        }
      }
     
      function slideshowlinks(){
        for (i=0;i<slideshowlinks.arguments.length;i++)
          slidelinks[i]=slideshowlinks.arguments[i]
      }
     
      function gotoshow(){
        if (!window.winslide||winslide.closed)
          winslide=window.open(slidelinks[whichlink])
        else
          winslide.location=slidelinks[whichlink]
        winslide.focus()
      }
     
    //-->
      </script>

  6. #6
    SitePoint Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you Thank you so much cpradio you are really good its working now


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •