SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    What has happened to my images

    My site was design by a developer in 2005.
    It was moved to a new host in 2011.
    Things seemed to be working OK.
    When i last checked the images were not opening properly
    please see http://www.barrydaly.com.au/main.html
    What has happened and how can I fix?
    Thanks,
    Barry

  2. #2
    Mouse catcher silver trophy Stevie D's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Yorkshire, UK
    Posts
    5,882
    Mentioned
    122 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Barry360 View Post
    My site was design by a developer in 2005.
    It was moved to a new host in 2011.
    Things seemed to be working OK.
    When i last checked the images were not opening properly
    please see http://www.barrydaly.com.au/main.html
    What has happened and how can I fix?
    Have you checked that the full-size images are still there on the server?

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Seems OK

    Quote Originally Posted by Stevie D View Post
    Have you checked that the full-size images are still there on the server?
    Yes, they all seem to be there?

  4. #4
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,118
    Mentioned
    448 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    I can't see that anything is missing. What's wrong?
    Facebook | Google+ | Twitter | Web Design Tips | Free Contact Form

    Forum Usage: Tips on posting code samples, images and more

    Forrest Gump: "IE is like a box of chocolates: you never know what you're gonna get."

  5. #5
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ralph.m View Post
    I can't see that anything is missing. What's wrong?
    When thumbnails are clicked the image is no longer opening up?http://www.barrydaly.com.au/main.html

  6. #6
    From space with love silver trophy
    SpacePhoenix's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Poole, UK
    Posts
    5,000
    Mentioned
    101 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Has any maintenance work of any kind been done on the server around the time the problem started?

    Is there are new errors appearing in any error logs since around the time the problem started?
    Community Team Advisor
    Forum Guidelines: Posting FAQ Signatures FAQ Self Promotion FAQ
    Help the Mods: What's Fluff? Report Fluff/Spam to a Moderator

  7. #7
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,118
    Mentioned
    448 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Barry360 View Post
    When thumbnails are clicked the image is no longer opening up?
    Not sure what you mean by that. If I click on the images, I get a larger version for each image, instantly, so it seems to be working fine for me. It seems this is all done with Flash, though, which isn't the best way to do things these days.
    Facebook | Google+ | Twitter | Web Design Tips | Free Contact Form

    Forum Usage: Tips on posting code samples, images and more

    Forrest Gump: "IE is like a box of chocolates: you never know what you're gonna get."

  8. #8
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ralph.m View Post
    Not sure what you mean by that. If I click on the images, I get a larger version for each image, instantly, so it seems to be working fine for me. It seems this is all done with Flash, though, which isn't the best way to do things these days.

    No go for me? Just checked on my mobile phone and I can only open the landing page nothing else?

    Done in 2005 flash was the thing - don't want to update as I do other photography now - would like to keep that site up though.

    No maintenance done it was just moved and left?

  9. #9
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,118
    Mentioned
    448 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Barry360 View Post
    Just checked on my mobile phone and I can only open the landing page nothing else?
    Some devices, like the iPhone/iPad, don't recognize Flash at all, which is another nail in the coffin for Flash. There are nice alternatives to Flash that are native to the browser, so you don't have to reply on plugins.

    Off Topic:

    I don't know what ever motivated designers to have an intro page, though. If I go to an address, surely it means I want to view the site, so why make me have to click an Enter link? I'm glad it's a practice that has mostly died out now.
    Facebook | Google+ | Twitter | Web Design Tips | Free Contact Form

    Forum Usage: Tips on posting code samples, images and more

    Forrest Gump: "IE is like a box of chocolates: you never know what you're gonna get."

  10. #10
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    But it's not just my phone PC also, problems?


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •