SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 13 of 13

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Third Party Theme For Blogger Has Stopped Showing Page Navigation Buttons

    I have been on this forum twice in the past and i am happy that the experts helped me. This is the third time i am here with a problem and i hope to get it resolved too.
    I am using Blogger as my platform and recently i uploaded a third party theme on it. Initially all went well but recently the theme has stopped showing PAGE NAVIGATION buttons which earlier were present just below the last post.
    The page navigation buttons are neither visible on the home page nor on label pages and so on. Basically they have disappeared.
    I really am in need of some help as the visitors on my website will not be able to navigate until this problem gets resolved.

    My website: Link
    Template download Link: Link

    Thanks in advance. I am sure the experts here will look into the problem.

  2. #2
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,296
    Mentioned
    460 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Hi badritek. could you be more specific about what you see now? I see a menu at the top on that page and a large menu at the bottom of the page, so not sure what I'm supposed to be seeing.

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for your reply Ralph. Actually earlier i was able to see page numbers in small blocks.. - like 1,2,3 and so on. But recently, for some reason, the whole page navigation bar has disappeared.
    Thank you for looking into that page. Actually i am not talking about the Pages - Home, About, etc, nor about the menu at the bottom which consists of the tags and blog archive.

    I am talking about the page numbers. Take a look at the screenshot please and you will understand.
    LINK

    The page numbers 1,2 and so on were visible earlier but recently they have disappeared for an unknown reason. Hope the screenshot helps you in understanding the problem.

  4. #4
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,296
    Mentioned
    460 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    OK, that makes it clearer.

    I suspect it's some kind of backend setting that's been turned off ... or perhaps you don't have enough posts yet? There's no sign of that pager in your HTML, which is why I suggest it's a backend issue ... meaning that the buttons never make it to the browser.

    All I see in the HTML is an "older posts" link:

    Code:
    <div class="blog-pager" id="blog-pager">
    <span id="blog-pager-older-link">
    <a class="blog-pager-older-link" href="http://www.badritek.com/search?updated-max=2012-12-16T21:20:00%2B05:30&amp;max-results=5" id="Blog1_blog-pager-older-link" title="Older Posts">Older Posts</a>
    </span>
    </div>
    ... which is currently set to display: none:

    Code:
    .blog-pager a {
    display: none;
    }

  5. #5
    SitePoint Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for the reply Ralph.
    I have no clue about HTML but I can surely work on the template if you guide me through the procedure.
    As for the backend issue I already have more than 55 posts and the page numbers were visible a few days back. If you can please help me in bringing back the page numbers it would be very helpful of you.

    There must be a solution to this Ralph. Please give help me I really can't continue like that. Thanks a ton in advance

  6. #6
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,296
    Mentioned
    460 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Unfortunately, I know nothing whatever about blogger or how it works. Have you made any changes to the site recently?

  7. #7
    SitePoint Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I didnt make any changes as far as i remember except for the fact that i deleted the adsense widget, which i think should not have affected the template.

    Actually i have no clue about HTML but for 1 month i have been modifying this template by some hit and trial methods and simple logic. This problem has come up from nowhere and i really have no idea what to do now, to rectify this issue. What do you suggest? Shall i change the template ?
    Or are there other members on sitepoint who can help me with this.
    I remember the last time i posted a question, you helped me Ralph so i was expecting some help this time too.

    Just tell me what you think i should do.
    Thanks in advance, once again


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •