SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    SitePoint Wizard
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,147
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Post Need help in .load not working

    Hi, I need some help .load function in jquery, I tried to open my page in I.E 8 when i click the button the .load function has no effect..but i tried this in firefox and chrome it is working.
    can you help me please how can i fix this in I.E 8.

    Thank you in advance.

  2. #2
    SitePoint Addict
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Brussels
    Posts
    377
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It should work in IE, though... the problems with .load are mainly with Chrome.

    You're working locally or on a server?

    I'm stuck with the same problem actually at the moment.
    It works in all browsers, except Chrome.
    It's a known issue, they're not willing to fix it at Google's.

    http://forum.jquery.com/topic/load-a...-google-chrome

    I'm going to try it on a server tonight to see if it works, don't have time now.

  3. #3
    SitePoint Addict
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Brussels
    Posts
    377
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by bulevardi View Post
    I'm going to try it on a server tonight to see if it works, don't have time now.
    I'm sorry I didn't reply anymore.
    Have been really ill lately, spent most of the time in my bed last week.

    If you put it online on a server, it works aswel in Chrome.
    Don't know why it wouldn't work in IE

  4. #4
    SitePoint Wizard
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,147
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi, Thank you for the reply...and for giving some feedback in i.e...

  5. #5
    SitePoint Addict
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Brussels
    Posts
    377
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    And? Did it work already?

    I just rebuilt my website up and running with jQuery .load .... instead of my php includes.
    Now I don't need to buy php webhosting anymore.

    I only lost some interactivity I had with php.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •