SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 9 of 9

Thread: alignment

  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    alignment

    I'm having trouble again aligning http://www.see360degrees.com.au/samples.html the hand thumb at the bottom og the samples page.

    Gone through validator and corrected - can't find problem.
    Thanks,
    Barry

  2. #2
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,121
    Mentioned
    448 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Once again, some of the boxes have fallen out of the

    <div class="main_content_wrapper">

    div—I think those after the violin. There seems to be an extra </div> tag.
    Facebook | Google+ | Twitter | Web Design Tips | Free Contact Form

    Forum Usage: Tips on posting code samples, images and more

    Forrest Gump: "IE is like a box of chocolates: you never know what you're gonna get."

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Don't get you?

    Sorry Ralph - I gave it a go but I don't follow.
    Seems to be lots of </div> I can't see any missing?




    Quote Originally Posted by ralph.m View Post
    Once again, some of the boxes have fallen out of the

    <div class="main_content_wrapper">

    div—I think those after the violin. There seems to be an extra </div> tag.

  4. #4
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,121
    Mentioned
    448 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    The validator results make it pretty clear where there are errors on your page:

    http://validator.w3.org/check?uri=ht...Inline&group=0

    Look at line 174, for example, where you have

    <!-- Next Box

    with no closing -->

    Clear up those typos and let's see if that helps.
    Facebook | Google+ | Twitter | Web Design Tips | Free Contact Form

    Forum Usage: Tips on posting code samples, images and more

    Forrest Gump: "IE is like a box of chocolates: you never know what you're gonna get."

  5. #5
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ralph.m View Post
    The validator results make it pretty clear where there are errors on your page:

    http://validator.w3.org/check?uri=ht...Inline&group=0

    Look at line 174, for example, where you have

    <!-- Next Box

    with no closing -->

    Clear up those typos and let's see if that helps.

  6. #6
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Checked all good it won't budge?

  7. #7
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,121
    Mentioned
    448 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Barry360 View Post
    Checked all good it won't budge?
    There are still some more errors there. Probably not the cause of the issue, but worth fixing first anyway:

    http://validator.w3.org/check?uri=ht...Inline&group=0
    Facebook | Google+ | Twitter | Web Design Tips | Free Contact Form

    Forum Usage: Tips on posting code samples, images and more

    Forrest Gump: "IE is like a box of chocolates: you never know what you're gonna get."

  8. #8
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,121
    Mentioned
    448 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    This seems to be where the prollem is:

    Code:
    <div class="portfolio_box">
            	<ul class="gallery clearfix">
                	<li><a href="sample003.html" title="Click here to view the sample"><img src="images/green_grey/portfolio/003.jpg" alt="portfolio item" class="image"></a></li>
                </ul>
                <h4><a href="sample003.html">Violin</a></h4>
                <p>Front, back and side, Allow visitors and potential customers to rotate products, examine them in detail and make informed decisions.</p>
                <div class="learn_more"><a href="sample003.html">View Sample </a></div>
            </div>
    
      
            
    </div><!-- End of portfolio_box -->
    You've got two closing divs there, rather than one.
    Facebook | Google+ | Twitter | Web Design Tips | Free Contact Form

    Forum Usage: Tips on posting code samples, images and more

    Forrest Gump: "IE is like a box of chocolates: you never know what you're gonna get."

  9. #9
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Thanks again

    Hi Ralph,
    Thanks again for your help in sorting that.
    Barry



    Quote Originally Posted by ralph.m View Post
    This seems to be where the prollem is:

    Code:
    <div class="portfolio_box">
            	<ul class="gallery clearfix">
                	<li><a href="sample003.html" title="Click here to view the sample"><img src="images/green_grey/portfolio/003.jpg" alt="portfolio item" class="image"></a></li>
                </ul>
                <h4><a href="sample003.html">Violin</a></h4>
                <p>Front, back and side, Allow visitors and potential customers to rotate products, examine them in detail and make informed decisions.</p>
                <div class="learn_more"><a href="sample003.html">View Sample </a></div>
            </div>
    
      
            
    </div><!-- End of portfolio_box -->
    You've got two closing divs there, rather than one.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •