SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Post images not showing after moved wordpress local to server

    Hi,

    I have moved my site local to server.
    i fallowed this video http://www.youtube.com/watch?v=cM9Z8...ure=plpp_video.

    every came good but images not showing.
    when i see image path in firbug. this is i saw
    <img width="242" height="160" class="woo-image" alt="AskQtp.com" src="http://mridamedia.com/wp-content/themes/swatch/functions/thumb.php?src=http://localhost/mridamedia/wp-content/uploads/2012/11/1-81.jpg&amp;w=242&amp;h=160&amp;zc=1&amp;q=90&amp;a=c">

    Can any one help in this.

    Thanks
    Sidd

  2. #2
    SitePoint Wizard bronze trophy chris.upjohn's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    2,191
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hi sidd,

    When moving between a local and live server you need to update the site paths in the database which is a real pain as most are serialized using PHP, to help with this process I use a pre-made script that simply goes into the database, finds the URL's then updates them.

    I highly recommend you make a backup before hand to ensure peace of mind if something goes wrong.

    http://interconnectit.com/124/search...ess-databases/

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    If you have not uploaded your images to images folder then you have to manually give path to every pic after uploading from local to live server


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •