SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    \m/\m/ karinne's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Aylmer, QC, Canada
    Posts
    409
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    IE out o' wack!?

    Works fine in N7 but for some reason it craps up in IE. It worked fine before... I don't know what I did that screwed it up!

    Here's the link - http://www.inkreations.com/v3/english/

    That whole bottom section where the "inkreations" gif is? it's suppose to go on the right where the other one is!?

    *help*

  2. #2
    gingham dress, army boots... silver trophy redux's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Salford / Manchester / UK
    Posts
    4,838
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    works fine for me...IE5.5SP2
    re·dux (adj.): brought back; returned. used postpositively
    [latin : re-, re- + dux, leader; see duke.]
    WaSP Accessibility Task Force Member
    splintered.co.uk | photographia.co.uk | redux.deviantart.com

  3. #3
    \m/\m/ karinne's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Aylmer, QC, Canada
    Posts
    409
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    really??!!? what the.....

    oh... how i hate IE

  4. #4
    SitePoint Zealot wisbin's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Netherlands
    Posts
    115
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Lightbulb IE ...

    it's a bummer.. try add a space (not & n b s p ; ) between the last closing </div> and the second image.



    (i'v seen that code before
    Wisbin from ict-id.nl

    Every day I see your face I wish that I'd stayed
    Don't even know what made me run away
    It's just the way I play the game
    ..


  5. #5
    \m/\m/ karinne's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Aylmer, QC, Canada
    Posts
    409
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: IE ...

    Originally posted by wisbin


    (i'v seen that code before
    busted!

    it's a bummer.. try add a space (not & n b s p ; ) between the last closing </div> and the second image.
    It didn't work

  6. #6
    SitePoint Zealot wisbin's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Netherlands
    Posts
    115
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    line 81 ?

    It worked here.. PC ie6

    Code:
    <br /><img src="/v3/images/inkreations2.png" alt="Link to Inkreations" /> </div>
    Last edited by wisbin; Jan 22, 2003 at 11:58.
    Wisbin from ict-id.nl

    Every day I see your face I wish that I'd stayed
    Don't even know what made me run away
    It's just the way I play the game
    ..


  7. #7
    \m/\m/ karinne's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Aylmer, QC, Canada
    Posts
    409
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OK so I lied... actually I wasn't loading the right version

    But still... there's all that hacked up blue space at the bottom!?

    Thanks for all your help!
    Attached Images Attached Images

  8. #8
    \m/\m/ karinne's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Aylmer, QC, Canada
    Posts
    409
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I GOT IT!!!!!! I finally figured it out!!!!

    I put the text and the images between p tags!!!!

    WOOOOO HOOOOOOOO!!!!!

    happy happy joy joy


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •