SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    SitePoint Addict
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    260
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    JS scripts not working in IE9 only??? Other versions/browsers are fine....

    Hi,

    I've got a site where jQuery and associated scripts seem to work fine in all browsers but Internet Explorer 9 and 10. Previous versions of IE and other browsers seem fine.

    Is anyone able to see why this might be the case?

    http://stage.truedesign.electra-2.ti....co.uk/q1/team

    Many thanks!

  2. #2
    SitePoint Addict
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    260
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I've found that if I remove the following code, it works. But why?? I really want that code there.

    Code:
    <script>
    $(document).ready(
    
    function() {
    
        $('#header-img-1').innerFade({
            animationtype: 'fade',
            speed: 750,
            timeout: 5200,
            startDelay:1400,
            type: 'sequence',
            containerheight: '1em'
        });
    
        $('#header-img-2').innerFade({
            animationtype: 'fade',
            speed: 750,
            timeout: 5200,
            startDelay:2800,
            type: 'sequence',
            containerheight: '1em'
        });
    
        $('#header-img-3').innerFade({
            animationtype: 'fade',
            speed: 750,
            timeout: 5200,
            startDelay:4200,
            type: 'sequence',
            containerheight: '1em'
        });
    });
    </script>


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •