SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Evangelist Barnum's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    418
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Links work, but not for me?

    I have had a website for sometime now, and on various pages I post links to helpful sites. Suddenly today when I click on those links nothing happens. When my wife goes to my site they work fine. Why would they not work for me suddently.

    <table border="5" border color="black" bgcolor="#EAEAAE" align="right">

    <tr>
    <td>
    <h3><center><font color="#551011">A Few Useful Links</center></h3>


    <b><a href="http://www.wizardcoinsupply.com"><center><font color="#AF1E2D">Coin Supplies<center></b>
    <br>
    <b><a href="http://www.jakesmp.com/"><center><font color="#AF1E2D">Coins</center></a></font></center></b>
    <br>


    <b><a href="http://www.pcgs.com/"><center><font color="#AF1E2D">Professional Coin Grading<center></a></font></center></b>
    <br>
    <b><a href="http://www.money.org/"><center><font color="#AF1E2D">American Numismatic Assoc.</center></a></font></b>
    <br>
    <b><a href="http://www.whitmanbooks.com/"><center><font color="#AF1E2D">Coin Literature</a></font></center></b>
    <br>


    </td>
    </tr>
    </table>

  2. #2
    SitePoint Evangelist Barnum's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    418
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Never mind....it was compatibility view in IE. Sorry...

  3. #3
    om nom nom nom Stomme poes's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Netherlands
    Posts
    10,272
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Still, I'm surprised old IE can't click those links (I'm assuming it's something to do with the tags being inside the anchors instead of out?).


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •