SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Another website not working in IE 9..Please help!

    Hello,

    I designed and built a website for a client back in March that payed top dollar. Now the site is not working properly in any
    versions of IE. The site works perfectly fine in any other browsers.

    I had a coder look at it and they determined that it wasn't the code but the hosting server was under attack by viruses.
    I moved the site to my test site which is hosted by hostgator and is still doing the same thing.

    Please help!

    Site is www.onyxequities.com and my test site is http://onyx.registerlab.com

    Thanks
    mmcdevi1

  2. #2
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    23,598
    Mentioned
    411 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    Hi mmcdevi1. Welcome to the forums.

    The first thing to do is to run the page through the HTML and CSS validators to see if there are any obvious errors causing a problem.

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have done all that. The code is clean. Apparently the site is being attacked by malware.

    The funny thing is I just updated the wordpress and it works fine now. Weird. But, I'm not buying it.
    We'll see what happens.

    Thanks for the reply.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •