SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem with pages being cut off

    Hi all,

    I have a problem in which some of my pages content is being cut off by the footer.

    The link for the site is stark-reaches-1565.heroku.com. The login is guest and password is guest.

    Observe that if you click on Product Data, the page scrolls. Now click on the Library. Notice that the page doesn't scroll (ie. the content gets cut off). Same thing with Community->Search Engineers and 1-2 other pages.

    I've been playing around with this all night and can't figure out why some scroll and others don't.

    Can anyone provide any insight into this?

  2. #2
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,330
    Mentioned
    463 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Hi natashab. Welcome to the forums.

    Now click on the Library.
    Do you mean the CAD LIBRARY link? I can't see a problem with that page.

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yes that's the page. It is cut off. If you click the little arrow thing you'll see there's more content that is not being displayed.

  4. #4
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,330
    Mentioned
    463 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    All the HTML that is on that page is being displayed, so I'm still confused.

  5. #5
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oh... hmmm I wonder if it's a browser issue. Which browser are you using?

  6. #6
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Confirmed, Safari is displaying it fine, but Firefox is cutting it off. Which I guess leads me to the next question -- which would be in a shallow case -- why is Firefox doing this? And more broadly, how would one in general go about solving these types of browser-specific problems? Are there any tools people use for this? Excuse my ignorance I'm not very knowledgeable about HTML/CSS.

  7. #7
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Also, Safari is still cutting off the bottom of Community -> Search Engineers.

  8. #8
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,330
    Mentioned
    463 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Jeesh, it looks fine on Firefox for me too. Could you post a screen shot of what you are seeing? There's not much content on that page.

    Normally, if there's a problem in a browser like Firefox, it means there's an error in the code that some browsers are forgiving you for while others aren't. You can always run the page through the HTML and CSS Validators, which often picks up coding errors.

  9. #9
    Life is not a malfunction gold trophysilver trophybronze trophy
    TechnoBear's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Argyll, Scotland
    Posts
    6,444
    Mentioned
    274 Post(s)
    Tagged
    5 Thread(s)
    I'm not seeing any problem with the display in Firefox 16.0.2 on Linux. I've tried resizing the browser window and it produces scroll bars as and when I'd expect them.
    Don't serve your porridge and then go out for a walk.

  10. #10
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi all, just to update: I figured out the problem. It was a misplaced </div> in one of my base.html files. Wow, I didn't know a misplaced <div> could cause so much grief! Thanks so much to all for your help!

  11. #11
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,330
    Mentioned
    463 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Cool, glad you got it sorted. That's where the HTML Validator comes in really handy, as it picks that sort of thing up right away.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •