SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    478
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    CSS Opt-in form doesn't display in sidebar

    Hi,

    I tried to add a new opt-in form in the sidebar using a text widget at http://www.drostdesigns.com but it doesn't show the background image.

    Please advise what I'm missing
    See code below
    Thank you

    ************************

    CSS
    form {
    border: 1px dotted #AAAAAA;
    padding: 160px 0px 3px 40px;
    width:250px;
    height:350px;
    background-repeat:no-repeat;
    background-image:url(http://www.drostdesigns.com/wp-conte...e-report.jpg);
    }
    input.txt {
    color: #00008B;
    background-color: #ADD8E6;
    border: 1px inset #00008B;
    width: 170px;
    padding-top: 12px;
    }
    input.btn {
    color: #00008B;
    background-color: #ADD8E6;
    border: 1px outset #00008B;
    padding: 2px 4px 2px 4px;
    }

    HTML
    <form method="post" action="http://ymlp.com/subscribe.php?id=gybmmegmgj" target="_blank">
    <div>
    <label for="name">Name</label>
    <br />
    <input name="YMP1" size="20" class="txt" />
    <br />
    <label for="name">Email</label>
    <br />
    <input name="YMP0" size="20" class="txt" />
    <br /><br />
    </div>
    <input type="submit" name="btnSubmit" id="btnSubmit"
    value="Submit" class="btn" />
    </form>
    Herman Drost
    http://www.isitebuild.com
    Affordable Web Site Design
    and Web Site Hosting

  2. #2
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,331
    Mentioned
    463 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Your styles aren't being picked up, as there seems to be an error in the style sheet somewhere. Try validating the CSS with the CSS validator and see if that pinpoints the error. There seems to be an extra } in there somewhere.

  3. #3
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    478
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for checking...it validates fine
    and it displays correctly on this html page
    http://www.drostdesigns.com/index1.html

    Any ideas?
    Herman Drost
    http://www.isitebuild.com
    Affordable Web Site Design
    and Web Site Hosting

  4. #4
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,331
    Mentioned
    463 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Quote Originally Posted by vision2000 View Post
    it validates fine
    No, there are lots of errors in the CSS that cause your styles not to be seen by the browser:

    CSS validator results


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •