SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Hybrid View

  1. #1
    Non-Member
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    117
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem installing a php script on WAMP

    Hello,

    I am using wamp on windows 7, and most of my scripts work fine; however, I tried installing a script last night, and for the installation page I get this weird looking page:


    While on my site at host gator, I get a clean page, like this:

    Any idea what could be missing on my wamp installation?

    Thanks!
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    From space with love silver trophy
    SpacePhoenix's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Poole, UK
    Posts
    4,998
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    On your WAMP installation, have you got the use of short tags ( the <?php and ?> tags ) enabled? To play it safe with any php code you should use the full <?php tag then if you ever have to migrate to a server that has got the use of short tags disabled then you won't have a problem of the php not being recognised
    Community Team Advisor
    Forum Guidelines: Posting FAQ Signatures FAQ Self Promotion FAQ
    Help the Mods: What's Fluff? Report Fluff/Spam to a Moderator

  3. #3
    Non-Member
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    117
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    That was it! thanks!


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •