SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: Tables

  1. #1
    I'm a college yuppie now! sbdi's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Dublin , Ireland
    Posts
    1,271
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I forgot how you mess tables up in netscape, I made my page looks good in ie but when i goto netscape the table goes right across the page what was it your not meant to do again?
    Back Again

  2. #2
    Fluffy Kitten Programmer~ Elledan's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,356
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Got a URL to share?

    I'd like to help you, but it would come handy if I could see the page myself (and the source).

    Thanks for your co-operation
    www.nyanko.ws - My web-, software- and game development company.
    www.mayaposch.com - My personal site and blog.

  3. #3
    SitePoint Zealot
    Join Date
    May 2000
    Location
    Duluth, MN USA
    Posts
    166
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A URL would help. Usually it's a missing </table> tag that screws them up in NS. Hope this helps
    --Bill
    Lake Superior Smokin' Brews Make It Different: Brew Your Own!
    L'Etoile du Nord Web Development Providing Real Direction in a Virtual World
    MSN IM: smokinbrews-AT-hotmail-DOT-com
    Brewin', Vintin' & Smokin' Forums Moderator

  4. #4
    I'm a college yuppie now! sbdi's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Dublin , Ireland
    Posts
    1,271
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heh sorry at the moment i cant give out a url since its not up, and since giving out the source would give out the domain which is registered ill wait a bit its like the best ever.com and it isnt registered yet, but i used dreamweaver for the tables if thats any help
    Back Again

  5. #5
    SitePoint Zealot
    Join Date
    May 2000
    Location
    Duluth, MN USA
    Posts
    166
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'd go through and make sure all of your table tags are closed and in the proper order:
    <table><tr><td></td></tr></table>
    NOT:
    <table><tr><td></tr></td></table>
    good luck
    --Bill
    Lake Superior Smokin' Brews Make It Different: Brew Your Own!
    L'Etoile du Nord Web Development Providing Real Direction in a Virtual World
    MSN IM: smokinbrews-AT-hotmail-DOT-com
    Brewin', Vintin' & Smokin' Forums Moderator

  6. #6
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2000
    Location
    Riverside, CA, USA
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    If you are having problems getting your tables to work. You might want to invest a small amount of money and use Netmechanic at http://www.netmechanic.com/maintain.htm

    It will find your errors as in no beginning or closing tags and any other html errors you may have. I use this and saves me a great amount of time trying to search thru all the tags especially nested tables to find the problem.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •