SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Guru
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Provo, UT
    Posts
    844
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Crazy PHP behavior leads to blank white page

    I send out email notifications when new articles are posted on my site. Sometimes an email will have 3-4 links in it. The following format is used for the links:

    example.com/login.php?tID=7845&sID=431071

    When the user clicks on the link, they login before being redirected to the newest article, in this case, tID=7845. The sID is used to increment the number of clicks so we can keep track of how many times a particular keyword leads to actually reading posts.

    Everything works great, most of the time. Some users are reporting that they click on the first link in the email, login, and view the new post. Then they click the second link in the email, and suddenly they get a blank white page with no error message. Some days these users can view all links fine, needing only to login the first time. Other days they can only read one post after logging in. I've seen it once myself, but usually I can't duplicate it. It has been seen in Safari, IE and Chrome. I'm not sure why no error message is shown at all, considering error reporting is turned on.

    What on earth could be causing this sporadic crazy behavior?

    Thanks!!
    Convert your dollars into silver coins. www.convert2silver.com

  2. #2
    Avid Logophile silver trophy
    ParkinT's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Central Florida
    Posts
    2,285
    Mentioned
    181 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    My educated guess would be an error (bug?) in your PHP code.
    Can you share the code (if it is not too long) so we can evaluate it?
    Don't be yourself. Be someone a little nicer. -Mignon McLaughlin, journalist and author (1913-1983)


    Literally, the best app for readers.
    Make Your P@ssw0rd Secure
    Leveraging SubDomains

  3. #3
    Hosting Team Leader silver trophybronze trophy
    cpradio's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Ohio
    Posts
    4,812
    Mentioned
    141 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Also try turning on display_errors, to see if an error is happening, or check your hosting logs.
    Be sure to congratulate xMog on earning April's Member of the Month
    Go ahead and blame me, I still won't lose any sleep over it
    My Blog | My Technical Notes


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •