SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    61
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Thumbs up Help me create Dropdow list 3 level

    Help me create Dropdow list 3 level


    I can create dropdow list 3 level by Ajax like this link : http://muangay123.com/thuc_hanh/th_them_sp/danh_muc.php

    Now, I want to create it by Jquery!
    Help me, Thanks everyone !!!

  2. #2
    Unobtrusively zen silver trophybronze trophy
    paul_wilkins's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Christchurch, New Zealand
    Posts
    14,705
    Mentioned
    102 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Quote Originally Posted by vlbknl2 View Post
    Now, I want to create it by Jquery!
    What, you mean like this chained select one? (demo)
    Programming Group Advisor
    Reference: JavaScript, Quirksmode Validate: HTML Validation, JSLint
    Car is to Carpet as Java is to JavaScript

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    61
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks you very much!

  4. #4
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    61
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by paul_wilkins View Post
    What, you mean like this chained select one? (demo)
    This code run best when I upload to host. But It don't run on localhost ( I use wamp sever). Help me

  5. #5
    Unobtrusively zen silver trophybronze trophy
    paul_wilkins's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Christchurch, New Zealand
    Posts
    14,705
    Mentioned
    102 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Quote Originally Posted by vlbknl2 View Post
    This code run best when I upload to host. But It don't run on localhost ( I use wamp sever). Help me
    It seems to work fine on my own local host from the zip file that they provide, when the zip file is extracted to www\examples\jquerycombo\ which is where the test.html file shows the ajax request is targeted at:

    Code javascript:
    $('#country').chainSelect('#state','/examples/jquerycombo/combobox.php',
    Programming Group Advisor
    Reference: JavaScript, Quirksmode Validate: HTML Validation, JSLint
    Car is to Carpet as Java is to JavaScript

  6. #6
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    61
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by paul_wilkins View Post
    It seems to work fine on my own local host from the zip file that they provide, when the zip file is extracted to www\examples\jquerycombo\ which is where the test.html file shows the ajax request is targeted at:

    Code javascript:
    $('#country').chainSelect('#state','/examples/jquerycombo/combobox.php',
    I edited this define, and it run best on my host (result: http://muangay123.com/dropdowlist/test.html.

    But It don't run on localhost

  7. #7
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    61
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by paul_wilkins View Post
    It seems to work fine on my own local host from the zip file that they provide, when the zip file is extracted to www\examples\jquerycombo\ which is where the test.html file shows the ajax request is targeted at:

    Code javascript:
    $('#country').chainSelect('#state','/examples/jquerycombo/combobox.php',
    Thanks you, I use new version wampsever and this code run very best


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •