SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Addict
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    321
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    background color now showing.

    For some reason my white background won't show. I've looked over my code, but can't figure out what the problem is. It was fine before putting it into wordpress. thx


    http://binghamdentalutah.com/


    #ContentWrapper {
    margin:-16px auto 0px auto;
    width:1024px;
    height:100%;
    background-color:#FFF;

    }

  2. #2
    SitePoint Mentor bronze trophy
    ronpat's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    NJ, USA
    Posts
    2,535
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    The white is definitely showing through in Firefox. It's in the top of the page. What area are you expecting it to fill?

  3. #3
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,214
    Mentioned
    457 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    There's an error in your code, whereby the wrapper ends too early. Maybe run the site through the validator to see where the error is occurring. Then you'll have to tweak your theme to fix it.

  4. #4
    SitePoint Addict
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    321
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yea I was thinking that the wrapper was ending early. I don't see it, but will look at it again.

  5. #5
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,214
    Mentioned
    457 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    The validator makes it pretty clear where the errors are:

    http://validator.w3.org/check?uri=ht...Inline&group=0

  6. #6
    SitePoint Addict
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    321
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Got it. thx.

  7. #7
    SitePoint Mentor bronze trophy
    ronpat's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    NJ, USA
    Posts
    2,535
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Way to go! If you are willing to change the HTML5 tags <section> and <footer> to <div>s, you'll clean up ALL but 2 of the remaining validation errors. I think a stray </p> and a stray </div> might show up afterwards. Not sure (they are actually the ones to be concerned about.). Cheers.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •