SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Mail.yahoo

  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Post Mail.yahoo

    I have an account at new yahoo mail. Sometimes it makes some trouble. It don't open properly.
    I am using edge modem & it is very slow. Now i want to comeback classical yahoo mail. Anybody can tell me, How can I comeback my classical yahoo mail?

  2. #2
    From space with love silver trophy
    SpacePhoenix's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Poole, UK
    Posts
    5,032
    Mentioned
    103 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AFAIK the classic view has been permantly axed.

    http://help.yahoo.com/kb/index?page=...pressions=true

    Try them instructions to access your emails via an external program
    Community Team Advisor
    Forum Guidelines: Posting FAQ Signatures FAQ Self Promotion FAQ
    Help the Mods: What's Fluff? Report Fluff/Spam to a Moderator

  3. #3
    Barefoot on the Moon! silver trophy Force Flow's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Northeastern USA
    Posts
    4,606
    Mentioned
    56 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    It seems to be working fine in Chrome and Firefox.

    What browser(s) are you using to access it?
    Visit The Blog | Follow On Twitter
    301tool 1.1.5 - URL redirector & shortener (PHP/MySQL)
    Can be hosted on and utilize your own domain

  4. #4
    SitePoint Zealot RickUK's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    London UK
    Posts
    189
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Have just tried my yahoo account using FF hre in the UK and everything works just fine and without glitches but the interesting thing is that after i have entered yahoo mail its showing the 'classic blue mail' account as it use to before they appeared to have chnaged it but this has only just started to appear the old classic layout in the last few days or so.

    I am slightly baffled as to why this happened but i have to admit i did like the old classic look,i did clear my computer cache out about a week agao so that may have accounted for the change but it appears to be working just fine this end.


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •