SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Unhappy Facebook Opening Problem .

    When i try to open facebook.com with https . It just showing me a ssl error. like this : -
    Code:
    SSL connection error
    Unable to make a secure connection to the server. This may be a problem with the server, or it may be requiring a client authentication certificate that you don't have.
    Error 107 (net::ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR): SSL protocol error.
    It is showing in google chrome. In firefox, similar with chrome.

    But when i try to open that http ( not https ) it just showing me c-panek default page. Like this :-
    http://www.facebook.com/cgi-sys/defaultwebpage.cgi

    But when i try to open facebook mobile version ( m.facebook.com ) it is opening . And also when i use a proxy i can open that.
    i have checked it in firefox,chrome, IE, Sea-monkey . Same result .

    i found in google that, someone advice about timing. I checked my pc time with my regional time ( using google )
    I have also clear my caches and cookies of chrome and IE . But no result.
    I am using windows 7 .
    So, whats the problem here ?
    Please give me solution.

    Thanks

  2. #2
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problem solved ! .
    It was a virus. Just scan and remove that.

  3. #3
    SitePoint Member kurti's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    same here

  4. #4
    SitePoint Member kurti's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    which antivirus software you used?

  5. #5
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by kurti View Post
    which antivirus software you used?
    I just use windows 7 default spyware remover. It found a little virus in c drive. Then i just remove it.
    you can try fix your pc time first. If it will not ok, Then search for virus.

  6. #6
    SitePoint Member kurti's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by kiddie View Post
    I just use windows 7 default spyware remover. It found a little virus in c drive. Then i just remove it.
    you can try fix your pc time first. If it will not ok, Then search for virus.
    thanks kiddie.. i tried with avast before and now help..these days i am facing a problem with a virus that blocks network lan, and no antivirus clean it, i had too restore my system for it

  7. #7
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by kurti View Post
    thanks kiddie.. i tried with avast before and now help..these days i am facing a problem with a virus that blocks network lan, and no antivirus clean it, i had too restore my system for it
    Ok, my suggestion is after restore scam your computer with latest anti virus version. If you can use INTERNET SECURITY of avast it will help you more. You can download 1 month trial of that version from their website. or you can buy it.

  8. #8
    SitePoint Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Internet
    Posts
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeah it can be virus problem.


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •