SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 8 of 8

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Unhappy Facebook Opening Problem .

    When i try to open facebook.com with https . It just showing me a ssl error. like this : -
    Code:
    SSL connection error
    Unable to make a secure connection to the server. This may be a problem with the server, or it may be requiring a client authentication certificate that you don't have.
    Error 107 (net::ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR): SSL protocol error.
    It is showing in google chrome. In firefox, similar with chrome.

    But when i try to open that http ( not https ) it just showing me c-panek default page. Like this :-
    http://www.facebook.com/cgi-sys/defaultwebpage.cgi

    But when i try to open facebook mobile version ( m.facebook.com ) it is opening . And also when i use a proxy i can open that.
    i have checked it in firefox,chrome, IE, Sea-monkey . Same result .

    i found in google that, someone advice about timing. I checked my pc time with my regional time ( using google )
    I have also clear my caches and cookies of chrome and IE . But no result.
    I am using windows 7 .
    So, whats the problem here ?
    Please give me solution.

    Thanks

  2. #2
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problem solved ! .
    It was a virus. Just scan and remove that.

  3. #3
    SitePoint Member kurti's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    same here

  4. #4
    SitePoint Member kurti's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    which antivirus software you used?

  5. #5
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by kurti View Post
    which antivirus software you used?
    I just use windows 7 default spyware remover. It found a little virus in c drive. Then i just remove it.
    you can try fix your pc time first. If it will not ok, Then search for virus.

  6. #6
    SitePoint Member kurti's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by kiddie View Post
    I just use windows 7 default spyware remover. It found a little virus in c drive. Then i just remove it.
    you can try fix your pc time first. If it will not ok, Then search for virus.
    thanks kiddie.. i tried with avast before and now help..these days i am facing a problem with a virus that blocks network lan, and no antivirus clean it, i had too restore my system for it

  7. #7
    SitePoint Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Internet
    Posts
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeah it can be virus problem.


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •