My site has the following code it. On running the W3C Markup Validation Service I received a whole host of errors pertaining to this code. On further research I discovered that its because I can't use embed in XHTML 1.0 Transitional files.

Code:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="<?php echo($width); ?>" height="<?php echo($height); ?>">
<param name="movie" value="<?php echo JURI::root(); ?>/modules/mod_shoutcastplayer/ffmp3-config.swf" />
<param name="flashvars" value="url=<?php echo($url); ?>/?lang=auto&amp;codec=<?php echo $codec; ?>&amp;volume=<?php echo $volume; ?>&amp;introurl=<?php echo($introurl); ?><?php if($autostart == 'true'){echo('&amp;autoplay=');echo $autostart;}else if (autostart == 'false'){echo('');};?>&amp;tracking=true&amp;jsevents=false&amp;buffering=5&amp;skin=<?php echo JURI::root(); ?>/modules/mod_shoutcastplayer/<?php echo($skin); ?>.xml&amp;title=<?php echo($name); ?>" />
<param name="wmode" value="transparent" />
<param name="allowscriptaccess" value="always" />
<param name="scale" value="noscale" />
<embed src="<?php echo JURI::root(); ?>modules/mod_shoutcastplayer/ffmp3-config.swf" flashvars="url=<?php echo($url); ?>/?lang=auto&amp;codec=<?php echo $codec; ?>&amp;volume=<?php echo $volume; ?>&amp;introurl=<?php echo($introurl); ?><?php if($autostart == 'true'){echo('&autoplay='); echo $autostart;} else if (autostart == 'false'){echo('');};?>&amp;tracking=true&amp;jsevents=false&amp;buffering=5&amp;skin=<?php echo JURI::root(); ?>/modules/mod_shoutcastplayer/<?php echo($skin); ?>.xml&amp;title=<?php echo($name); ?>" width="<?php echo($width); ?>" scale="noscale" height="<?php echo($height); ?>" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" />
</object>
http://www.alistapart.com/articles/byebyeembed/ and http://stackoverflow.com/questions/4...-w3c-compliant appear to provide the solution but I can't seem to get the coding right.

While the original code in question works, I would like it to pass the validation test.