SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Placing Thumb

  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Placing Thumb

    I've been trying to indent the scooter thumb at the bottom
    of this page, can't see why it'd not working?http://www.see360degrees.com.au/Product%20Shots.html
    Thanks,
    Barry

  2. #2
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,323
    Mentioned
    462 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    You have errors in your HTML which are causing problems (like divs not closed in the right place). Run your site through the HTML Validator first, to get rid of those problems.

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    checked

    Quote Originally Posted by ralph.m View Post
    You have errors in your HTML which are causing problems (like divs not closed in the right place). Run your site through the HTML Validator first, to get rid of those problems.
    Yes, have checked and corrected where problem is still no change?

  4. #4
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,323
    Mentioned
    462 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    There are still lots of code / validation errors that are messing up your layout. You really need to fix them all.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •