Hi All,

I'm new to Zend and I'm trying to set up a simple user login script with that framework.
Here's the LoginController.php :
PHP Code:
public function processAction()
    {
        
$request $this->getRequest();

        
// Check if we have a POST request
        
if (!$request->isPost()) {
            return 
$this->_helper->redirector('index');
        }

        
// Get our form and validate it
        
$form $this->getForm();
        if (!
$form->isValid($request->getPost())) {
            
// Invalid entries
            
$this->view->form $form;
            return 
$this->render('index'); // re-render the login form
        
}

        
// Get our authentication adapter and check credentials
        
$adapter $this->getAuthAdapter($form->getValues());
        
$auth    Zend_Auth::getInstance();
        
$result  $auth->authenticate($adapter);
        if (!
$result->isValid()) {
            
// Invalid credentials
            
$form->setDescription('Invalid credentials provided');
            
$this->view->form $form;
            return 
$this->render('index'); // re-render the login form
        
}

        
// We're authenticated! Redirect to the home page
        
else {
            
$this->_helper->redirector('index''index');
        }
    } 
and the called getAuthAdapter function from the same file :
PHP Code:
protected function getAuthAdapter(array $params)
    {
        
$dbAdapter Zend_Db::factory('Pdo_Mysql', array(
                                                
'host'     => 'localhost',
                                                
'username' => 'root',
                                                
'password' => 'my_password_here',
                                                
'dbname'   => 'my_db_name_here'
                                            
));

        
$authAdapter = new Zend_Auth_Adapter_DbTable($dbAdapter);

        
$authAdapter->setTableName('users')
            ->
setIdentityColumn('username')
            ->
setCredentialColumn('password')
            ->
setCredentialTreatment('MD5(?)');
            
    
$adapter $authAdapter;
        
$adapter->setIdentity($params['username']); 
        
$adapter->setCredential($params['password']);

        
$auth Zend_Auth::getInstance();
        
$result $auth->authenticate($adapter);

        if (
$result->isValid()) {
            
$user $adapter->getResultRowObject();
            
$auth->getStorage()->write($user);
            return 
true;
        }
        return 
false;
    } 
The problem is when I try to login with CORRECT data, the browser is displaying a blank page and stops at /login/process
When I refresh the page, after I confirm the browser's dialog box :
Code:
To display this page, Firefox must send information that will repeat any action (such as a search or order confirmation) that was performed earlier.
the script renders the index page and I'm logged in.
If I enter invalid login details, the script stops at /login/process and regardless if I refresh the page, it displays a blank page with no content and empty source code... I believe I made some basic mistake and for someone familiar with Zend framework this will be an easy debug (hopefully)... Thank you in advance for your help!!!!