SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Sliced images in Netscape 6



    I'm having a problem with the way Netscape 6 is rendering image slices that have been put into tables, but the problem only occurs on one page. Maybe you can see what I mean.

    Go to giftofeternallife.org. Notice that this page looks just fine. Now type something into the Search box and click Search. The graphics on the Results page are totally off. It's as if I haven't aligned the <tr>'s to the top, even though I have. The code for the graphics is the same on every page. In fact, the graphics are all in an inculde file that every page links to.

    This page works fine in IE and in Netscape 4.77.

    I've tried to validate my code, but I'm not getting any helpful information.

    I'm at a loss. Any help would be GREATLY appreciated.

    Auschten
    Last edited by auschten; Dec 15, 2002 at 00:58.

  2. #2
    SitePoint Guru bronze trophy blufive's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    853
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The "problem" is that Mozilla/Netscape 6 is follwing the CSS2 spec accurately. Read this article for an explanation of what's going on and what you can do about it.

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank You!!!

    It was the DOCTYPE provided by the search engine script. I didn't think to change it.

    Auschten


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •