SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Fetching Live Cricket Score

    How to fetch live cricket score in my webpage using curl?
    Any Help?

    Thanks
    Kaushal.

  2. #2
    Hosting Team Leader silver trophybronze trophy
    cpradio's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Ohio
    Posts
    5,214
    Mentioned
    153 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'd start with the book of curl and take a look at the basic example which loads a URL and writes it to a file to be read later.

    That should help get you started, and once you have some code or more specific questions, we can assist in those as well.

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You may be able to pull via RSS from somewhere like this and embed it in your site using something like this
    Comcure does independent, off-site website backups just for the webmaster
    Full API. Daily Snapshots. Backup via FTP, FTP over TLS or SFTP.
    Storage Pods in USA, Europe and Asia to come. Backup to the closest one.

  4. #4
    SitePoint Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you both cpradio & snickn for your help. I am checking it as you both suggested & if I found any problem then will put a mail
    Thank you again.

  5. #5
    Non-Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    363
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Use the built-in php function cricketScore();

    You can get the score for any team by doing this: cricketScore('WestIndies'); and it will automatically find the score for that game for you.

  6. #6
    SitePoint Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you aaarrrggh, for your answer but crickerScore(); is not an inbuilt function of PHP.
    I used it like this echo cricketScore('India'). But it says that it is undefined function.

    Thanks
    Kaushal


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •