SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Addict
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    327
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    CSS for a:link pseudo class not taking in Chrome

    Please click the link below.. the 5 links below the main page title are not taking my CSS edits in Chrome. Looks good in firefox and chrome. Any idea whats going on?

    http://steelcitycreative.com/chfcu/i...ts-retirement/

    Thanks !

  2. #2
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    23,598
    Mentioned
    411 Post(s)
    Tagged
    7 Thread(s)
    They look the same to me in FF and Chrome. What are they meant to look like? Which code is not working?

  3. #3
    Mouse catcher silver trophy
    Stevie D's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Yorkshire, UK
    Posts
    5,830
    Mentioned
    111 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    As Ralph says, you'll need to give us more of a clue. It looks pretty much the same for me in Firefox, Chrome, IE and Opera - those links start off mid-green and turn dark green when clicked on. In most browsers the :visited links have fractionally smaller text.

  4. #4
    SitePoint Addict
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    327
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorry about that

    Here is the CSS on that element

    a.samepage:link {
    color:#14834a;
    font-size:1.2em;
    line-height:1.6em;
    }

    Here is how it appears in chrome to me

    bac6o.jpg

    and in firefox

    atu9mc.jpg

  5. #5
    Mouse catcher silver trophy
    Stevie D's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Yorkshire, UK
    Posts
    5,830
    Mentioned
    111 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quote Originally Posted by noslenwerd View Post
    Sorry about that

    Here is the CSS on that element

    a.samepage:link {
    color:#14834a;
    font-size:1.2em;
    line-height:1.6em;
    }
    Hmm, very odd, I'm getting the green text in Chrome just the same as in other browsers...

  6. #6
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    23,598
    Mentioned
    411 Post(s)
    Tagged
    7 Thread(s)
    noslenwerd, make sure to refresh your browser / clear the cache etc. Sometimes the browser uses the old version of the style sheet that it copied last time. Another option is to rename the style sheet (at least for testing purposes) to force the browser to reload it.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •