SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    My website back links are not showing in Google why?

    Hello webmasters I have a problem with my site it was not showing back links of my website in Google when I type link:domain.in it was happening before 3 or 4 weeks and automatically starting its search with www even my website was before not worked with www . It was worked with domain.in only.
    Last edited by TechnoBear; Oct 15, 2012 at 02:50. Reason: URL replaced with example.

  2. #2
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hi

    your website found canonical issue, firstly fix that problem and backlinkwatch [dot]com here you can check all backlink on your website


    thanks
    Thanks & Regards
    one manth loan | 1 month loans

  3. #3
    SitePoint Mentor silver trophybronze trophy
    Mikl's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    1,441
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Searching for linkdomain name> is notoriously unreliable. At best, it shows a fraction of the links to your site, and might not show any at all.

    A better way of monitoring links is to use Google Webmaster Tools, but even that doesn't give you the complete picture.

    My advice would be not to worry about it. Focus on developing the best site you can, and monitor the actual traffic that comes to the site.

    Mike

  4. #4
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    99
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    First of all, check your websites canonical redirection. Then, start using some free tools for checking your backlinks and do not use the Link: format.

  5. #5
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Even for my site its not showing the links but my site don't have any canonical issue

  6. #6
    SitePoint Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Lancaster, England
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opensiteexplorer is very good too


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •