SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    SitePoint Guru
    Join Date
    Nov 2000
    Posts
    741
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Short Titles in Widget

    Here is something that is puzzling me. I have a widget on my WordPress site where in IE9 the titles look fine but in Firefox the titles scroll to the next line before they should!

    Site: http://www.ibusinessbuzz.co.uk/

    Check for example the title "The Downfall of Nokia." Why does "of Nokia" appear on the line below?

    Thanks,

    Jon

  2. #2
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,297
    Mentioned
    460 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    It doesn't do that for me in any browser—including Firefox.

  3. #3
    SitePoint Guru
    Join Date
    Nov 2000
    Posts
    741
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It must be a cache issue then. I just cleared my cache in Firefox but its still showing as before. It would be nice if one more person could take a peek in Firefox as that would confirm the issue is with my PC only.

  4. #4
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    England
    Posts
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Works fine for me in all browsers too.

  5. #5
    SitePoint Guru
    Join Date
    Nov 2000
    Posts
    741
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Must be my cache then.

    I also notice another difference between IE9 and Firefox - maybe my cache again? If you look at the first advert inside the right sidebar with the grey block around it. In Firefox, there is a white gap between that and Popular Posts, but no gap in IE9.

    Same for you?

  6. #6
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,297
    Mentioned
    460 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Jon Lawrance View Post
    Same for you?
    Again, looks exactly the same in FF and IE9 to me.

  7. #7
    The CSS Clinic is open silver trophybronze trophy
    Paul O'B's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Hampshire UK
    Posts
    40,478
    Mentioned
    182 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Jon Lawrance View Post
    Must be my cache then.

    I also notice another difference between IE9 and Firefox - maybe my cache again? If you look at the first advert inside the right sidebar with the grey block around it. In Firefox, there is a white gap between that and Popular Posts, but no gap in IE9.

    Same for you?
    IE8 and 9 look fine but IE7 is showing no gap and needs haslayout.

    Code:
    .widget{zoom:1.0}


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •