SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Thread: Float in Opera

  1. #1
    SitePoint Addict
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    221
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Float in Opera

    Greetings!

    I have here code that run in FF and in chrome but opera seems blind to this:

    Code:
    .item {
        float: left;
        padding: 3px;
        margin: 4px;
        opacity: 0.8;
    }
    I look for some browser hacks and I found this

    Code:
    .linux.gecko .gal-item-active {
        float: left;
        padding: 3px;
        margin: 4px;
        opacity: 0.8;
        border:2px solid black;
    }
    but still it doesn't work.
    Any help will do. Thank you.

  2. #2
    padawan silver trophybronze trophy markbrown4's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Victoria, Australia
    Posts
    4,107
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hi claro,

    Opera understands float just fine so it must be something else.
    Can you post a link to your page or provide the full HTML / CSS code?

  3. #3
    SitePoint Addict
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    221
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Here is my html code:

    Code:
    <div class='cellTwo'>
    
    <div class="item">
        <a href="" rel="colorbox" title="">
           <img href="" class="" src="" alt="" />
        </a>
     <p> </p>
    </div>
    
    <div class="item">
        <a href="" rel="colorbox" title="">
           <img href="" class="" src="" alt="" />
        </a>
     <p> </p>
    </div>
    
    <div class="item">
        <a href="" rel="colorbox" title="">
           <img href="" class="" src="" alt="" />
        </a>
     <p> </p>
    </div>
    
    </div>

  4. #4
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,112
    Mentioned
    448 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Float doesn't normally work unless you set a width on the element.
    Facebook | Google+ | Twitter | Web Design Tips | Free Contact Form

    Forum Usage: Tips on posting code samples, images and more

    Forrest Gump: "IE is like a box of chocolates: you never know what you're gonna get."

  5. #5
    SitePoint Addict
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    221
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Everytime I make changes in my css seems lilke no effect in opera. How is that?

  6. #6
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,112
    Mentioned
    448 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Sometimes you have to refresh your browser to get it to load the new styles, as it will have the old ones cached. You could also change the name of the style sheet each time to force the issue, though that's a bit of a pain. Or clear the browser cache.
    Facebook | Google+ | Twitter | Web Design Tips | Free Contact Form

    Forum Usage: Tips on posting code samples, images and more

    Forrest Gump: "IE is like a box of chocolates: you never know what you're gonna get."

  7. #7
    SitePoint Addict
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    221
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Browsers are like girls. They are unpredictable. Thank you for that. I don't know what I did. I just installed firebug light and see, when I his refresh, it went well.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •