SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    May 2002
    Posts
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    CSS : CSS Problem In Mozilla

    Hi all,
    I would appreciate if somebody help me, because I've come to dead end to corrected the CSS in Mozilla a.k.a netscape

    The problem is , if you open this site http://www.home.net.my in Internet Explorer it's loaded up the page ok, but not on mozilla or netscape << I've tried it.

    Well, I've done troubleshooting by saving all the page using Internet Explorer >> Save >> Webpage Complete .

    And then open back by netscape or mozilla and the weird thing is, the page load nicely like their competitor browser Internet Explorer.

    Can someone give me some clue about this. I've tried on of this.

    The Import Style

    <style type="text/css">
    <!--
    @import "css/home.css";
    -->
    </style>

    Or the link Style

    <link rel="stylesheet" href="css/home.css">


    I'm really glad if someone help me on this

    tq

  2. #2
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    420
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seems to work fine for me in Mozilla

    What exactly is your problem?
    Wavelan

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    May 2002
    Posts
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi guys, sorry for bugging you all. I think I've found the problem. My server seems, not to load the css, it can't read the css, although I've chmod it to 777 but only in netscape or mozilla . Weird.

    I've change it link to another server.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •