SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 7 of 7

Hybrid View

  1. #1
    Non-Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    United States
    Posts
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    How do i solve this cache problem issue?

    Hi Friends,
    I have two different websites called A & B. Work is done manually for A but ranking comes for B site. Also the A site is not cached by search engines. Also both A & B having same website contents. Can any one tell me why B site is ranking?

    Awaiting for your kind reply...

    Thanks

  2. #2
    SitePoint Wizard Nikolas's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Greece
    Posts
    1,221
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    If the content is the same is the first problem you should look into.

    Having duplicate content is a serious problem with SEO.

  3. #3
    Non-Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    United States
    Posts
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Nikolas View Post
    If the content is the same is the first problem you should look into.

    Having duplicate content is a serious problem with SEO.
    Yes, i know that having duplicate content is problem in SEO. But my client insisting me to rank both websites in Google. Is it possible to rank?

  4. #4
    Mouse catcher silver trophy Stevie D's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Yorkshire, UK
    Posts
    5,888
    Mentioned
    122 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Why have you got two separate sites with the same content in the first place? Much better to have all the content on one site. If you want to keep both URLs live then you can just redirect one site to the other.

  5. #5
    . shoooo... silver trophy logic_earth's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    CA
    Posts
    9,013
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No its not possible to rank both sites.
    Logic without the fatal effects.
    All code snippets are licensed under WTFPL.


  6. #6
    SitePoint Addict
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Delhi
    Posts
    199
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I guess you've messed up things by using both the sites with same content on same IP. I think you will have to work over again on the site A to bring it on a good rank. Atleast use different browsers to open these two sites so that caching is not a problem.

  7. #7
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Google count one website as duplicate website from your two site. May be it is possible that Google count your website A as duplicate content and thats why your website B is ranking higher then website A...

    Cheers


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •