SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    68
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    DataTables "Store Directory" jumps about in Firefox 13

    We're developing a responsive site for a shopping centre, and I'm in the middle of building a store directory HTML page. However, it has caused some strangeness in Firefox. Linky.

    Looks fine in Chrome, but in Firefox, as soon as you try to filter the results the table leaps about the page when it refreshes the data. I am presently perplexed as to why, and would welcome theories. This doesn't apply when the table is absolutely positioned, but that solution comes with its own box of problems.

    This page isn't currently responsive. Although the Homepage and Store Pages are.

    Many thanks

  2. #2
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,176
    Mentioned
    454 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    That "Linky" page is completely blank for me.

  3. #3
    Life is not a malfunction gold trophysilver trophybronze trophy
    TechnoBear's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Argyll, Scotland
    Posts
    6,177
    Mentioned
    264 Post(s)
    Tagged
    5 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ralph.m View Post
    That "Linky" page is completely blank for me.
    Same here - and you have a wee problem with your page titles on the other two pages.
    square.png

  4. #4
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    68
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Whoops, Dreamweaver Snafu. Should work now!

  5. #5
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    68
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The page titles are just ExpressionEngine code, they're not hooked up to the CMS yet!

  6. #6
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,176
    Mentioned
    454 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Just a guess here, but try something like

    Code:
    #header {overflow: hidden;}

  7. #7
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    68
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ralph.m - that seems to fix it alright, many thanks!

  8. #8
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,176
    Mentioned
    454 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Great! Glad that helped. Thanks for the feedback.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •