SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Sweden
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Exclamation this site has layers!

    could you test this page in older browsers? I'm using IE5.x and Mozilla 1.x, and I'd like to see if it works elsewhere. For some reason, the mouseover logo doesn't seem to change when using Phoenix 0.4 (based on moz1.2b), but it's (b)eta, so what the heck.. =) Opera freaks welcome!

    http://absolutio.mirrorz.com/

    (Yes, the portfolio thumbnails are meant to be broken, except the upper one..)

  2. #2
    ********* Poet X Q mano's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Still Thulcandra
    Posts
    997
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi,

    Opera 6.05: Looked good, everything seemed well...

    Netscape 4.08: Looked about the same. Links didn't change color. The 'folio page didn't display both of the "broken links"
    Attached Images Attached Images

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Sweden
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Cool nice..

    takk skal du ha..

    I mean; thanks.. =)
    Seems like nscape 4.x doesn't recognize the "auto-scroll" in that layer object, (I hope that most people use something newer, personally).. Good to know Opera doesn't go on strike rendering it, thanks again for your effort!

  4. #4
    ********* Poet X Q mano's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Still Thulcandra
    Posts
    997
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ikkeno problem...

    I mean of course... No problem! Nice to be of help. I've gotten so much help on these forums so, it's nice to give something back...


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •