SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Florida, USA
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question CSS and Link States

    Greeting to all.

    I'm working my way through Mr. LLoyd's book and I've tried several learning tools and I've gotten further in two days with his that I EVER did with any other, so kudo's to Mr. Lloyd!

    I'm on page 103 or so and am building the diving website.

    I'm adding the link state psuedo-classes as such:

    a {

    font-weight: bold;
    }

    a:link {
    color: black;
    }

    a:visited {
    color: gray;
    }

    a:hover {
    text-decoration: none; color: white; background-color: navy;
    }

    a:active {
    color: aqua; background-color: navy;
    }


    I'm using Firefox 12.0 on Vista Home Premium. All of the link states are working fine except for the a:visited {
    color: gray;


    Any help would be greatly appreciated,

    Thanks,

    MK

  2. #2
    Mouse catcher silver trophy
    Stevie D's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Yorkshire, UK
    Posts
    5,820
    Mentioned
    110 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Can't see anything wrong with that code – have you got a link to a live page where you're having this problem so we can see it in context?

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Florida, USA
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for the reply, Stevie,

    It's just that BubbleUnder practice site you make from the book. It's not live.

  4. #4
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Florida, USA
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    We'll, I'll be a monkey's uncle. I fired up the site in Firefox and everything worked fine.

    I'm stumped since I made no changes to the code.

    The Windows Gremlins never sleep.

    lol

  5. #5
    SitePoint Wizard bronze trophy Black Max's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    4,029
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'm guessing that you changed the code and the browser reflected a cached copy. Congratulations, and don't hesitate to come in with the next problem. There's always a next problem...

  6. #6
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Florida, USA
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I haven't had that occur since starting the project a few days ago. I had been making changes to the stylesheet, saving and refreshing the web page and the changes were instantaneous.

    Oh well.

    Thanks and I'm sure I'll be picking your brain sometime soon.


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •