SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    180
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Index page not updating the content after i manually rewrite(update) my articles

    My Index page is not updating the content after i manually rewrite(update) my articles. They are ok shown under the single.php, updated, but on the index remains the old content.
    I use the w3 total cache plugin. I tried disabling it, after i tried enabling and emptying all the caches, and disabling again.
    Any ideas?

  2. #2
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    New Delhi
    Posts
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Files need to be updated. Some codes may be tweaked or file may be missing.

  3. #3
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    180
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Don't know how exactly how to update, i use the latest version of wordpress with wp-clear theme: The site is articlespedia.org
    Last edited by Mittineague; May 26, 2012 at 08:10. Reason: removing unnecessary link

  4. #4
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    New Delhi
    Posts
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Ref:Index page not updating the content after i manually rewrite(update) my articles

    Quote Originally Posted by imediazone View Post
    Don't know how exactly how to update, i use the latest version of wordpress with wp-clear theme: The site is articlespedia.org
    I am concerning about the manual update process with FTP, there may be some files missing or you made made any changes to the code. You can update in dashboard.
    Last edited by Mittineague; May 26, 2012 at 08:11. Reason: fixing quote

  5. #5
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    180
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The single changes that i made to the code is adding a div id =shadow" for that shadw 3d effect. It also happens on another blog of mine: makemoneyonlinesafe.com.
    Regarding the files i don't see any missing, i have also tested with the non modified version of wp-clear and same thing.
    Last edited by Mittineague; May 26, 2012 at 08:09. Reason: removing unnecessary link


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •