SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: localhost 3000

  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    May 2012
    Location
    Karkala, India
    Posts
    79
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    localhost 3000

    actually i created a mechanize action with a rake tasks a typed it in console now how to check it in the browser localhost:3000 i am confused please help i am new to ruby on rails.

  2. #2
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    May 2012
    Location
    Karkala, India
    Posts
    79
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Post Ror question

    After Fetching a Page in rails Console How do i check it in browser please help.

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    May 2012
    Location
    Karkala, India
    Posts
    79
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    localhost 3000

    hi,
    I am actually a new to ruby on rails i wrote a mechanize action in rails console tell me how to check it in localhost 3000 i dont have any idea please help.

  4. #4
    Avid Logophile silver trophy
    ParkinT's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Central Florida
    Posts
    2,332
    Mentioned
    192 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    In the command window, in your Rails project directory, type
    Code:
    rails server
    This will start the local (development) server
    Then, open your favorite browser and point it to http://localhost:3000
    The '3000' is the port your Rails project will respond to requests from your local browser.
    Don't be yourself. Be someone a little nicer. -Mignon McLaughlin, journalist and author (1913-1983)


    Git is for EVERYONE
    Literally, the best app for readers.
    Make Your P@ssw0rd Secure
    Leveraging SubDomains

  5. #5
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    May 2012
    Location
    Karkala, India
    Posts
    79
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I FETCHED A PAGE IN RAILS CONSOLE USING MECHANIZE ACTION JUST TELL ME SIR WHERE IT GOES AND HOW TO TEST IT I MEAN HOW TO KNOW WHEATHER THE ACTION I CREATED IN RAILS CONSOLE IS FINE OR NOT HOW TO TEST IT IN LOCALHOST BEACUSE WHEN I USE IT NEVER DISPLAYS ANYTHING SHOULD I CREATE ANY MODEL CONTROLLER VIEW FOR IT I AM CONFUSED ........ IT WOULD BE GREAT HELP IF YOU HELP ME.

  6. #6
    padawan silver trophybronze trophy markbrown4's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Victoria, Australia
    Posts
    4,108
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hi, please don't make multiple posts for the same question.

    Mechanise doesn't open the browser and is used for accessing remote sites (not localhost)
    capybara and selenium-webdriver do open up the browser and show you what is happening.

    If you are trying to run scripts that open up the browser and test your application use Cucumber and selenium-webdriver
    http://cukes.info/


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •