SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Karachi
    Posts
    174
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Need help putting code

    I made a java slide show using a free website. When I put code, no animation is shown but the following code
    src="http://accapastpapers.com.pk/wp-content/Java_images/Logo_acca.jpg" STYLE="filterrogidXImageTransform.Microsoft.Fade()" BORDER=0 alt="Slideshow image">
    My site is accapastpapers . com. pk

  2. #2
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,112
    Mentioned
    448 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    There are errors in your code. It's worth running the page through the validator to sort out they error / typos:

    https://www.google.com.au/search?aq=...=w3c+validator
    Facebook | Google+ | Twitter | Web Design Tips | Free Contact Form

    Forum Usage: Tips on posting code samples, images and more

    Forrest Gump: "IE is like a box of chocolates: you never know what you're gonna get."

  3. #3
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Karachi
    Posts
    174
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ralph.m View Post
    There are errors in your code. It's worth running the page through the validator to sort out they error / typos:

    https://www.google.com.au/search?aq=...=w3c+validator
    I got this code from a free website. I don't know a little about coding. When I see my slide show by clicking preview, it works fine. But when wwhen I put code in html of my site, it shows above mentioned code.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •