SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Alameda, California, United States
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Website shows up fine in Chrome, Firefox but not IE

    I am not sure yet as to why it doesn't show up correctly in IE whether its css or javascript?

    Please let me know if you figure it out.

    http://driverissue.com

  2. #2
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,323
    Mentioned
    462 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Hi malentek. Welcome to the forums.

    What aversion of IE is having problems?

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Alameda, California, United States
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    So far I have only been able to test it with IE 9 and it the slider seems to be off. .. Thanks for the welcome.

  4. #4
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,323
    Mentioned
    462 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    I'd say these are CSS issues, as the slideshow is working OK (although the images are quite distorted in all browsers, so you should really crop them to the correct dimensions).

    First, I'd suggest you move the scripts to the bottom of the page, just before the closing <body> tag.

    Then reduce the 190px height on the slideshow div.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •