SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    can't open phpmyadmin in localhost

    hi guys..
    i have a problem with my Xampp. i can't start my sqlserver in my xampp button, when i click it, it is started but in about 5 seconds, it automatically stopped again, i've tried it many times n it still the same, and also i've restart my xampp and then i've try to uninstall and install again my xampp but it still no change. What should i do guys, can you solve my problem..?
    need your help so much..!

  2. #2
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i use xampp 1.7.7 and i'm using win 7..
    really need your helps guys..

  3. #3
    From space with love silver trophy
    SpacePhoenix's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Poole, UK
    Posts
    5,034
    Mentioned
    103 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Any errors being shown in any error logs?

    Any other applications trying to use the same port?
    Community Team Advisor
    Forum Guidelines: Posting FAQ Signatures FAQ Self Promotion FAQ
    Help the Mods: What's Fluff? Report Fluff/Spam to a Moderator

  4. #4
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    this is the error message..
    MySQL said: Documentation
    #2002 - The server is not responding (or the local MySQL server's socket is not correctly configured)
    Connection for controluser as defined in your configuration failed.

    there is only xampp in my computer..

    really need your helps..?

  5. #5
    From space with love silver trophy
    SpacePhoenix's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Poole, UK
    Posts
    5,034
    Mentioned
    103 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Do you use Skype on the computer?
    Community Team Advisor
    Forum Guidelines: Posting FAQ Signatures FAQ Self Promotion FAQ
    Help the Mods: What's Fluff? Report Fluff/Spam to a Moderator

  6. #6
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yes i did, but i've already uninstalled it, because i thing it is the problem, but i'm wrong...
    do have a solutions for me, Mr. SpacePhoenix? n u other guys?

  7. #7
    Programming Since 1978 silver trophybronze trophy felgall's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sydney, NSW, Australia
    Posts
    16,839
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    I had a similar problem which turned out to be a lack of disk space on the drive where the web site was located. Moving that folder to a different drive with more space resolved the problem.
    Stephen J Chapman

    javascriptexample.net, Book Reviews, follow me on Twitter
    HTML Help, CSS Help, JavaScript Help, PHP/mySQL Help, blog
    <input name="html5" type="text" required pattern="^$">


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •