SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    SitePoint Wizard donboe's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,059
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Coldfusion: Strange <layoutarea> hehavior?

    I am using the <cflayout> and <cflayoutarea> combination on several pages in one of mine sites. Everything works fine (off-line) until I upload the files. Then when submitting the forms inside the <cflayout> and <cflayoutarea> I get the following error:

    Error replacing HTML, element not found: cf_layoutareacf_layoutarea1332489330941

    Does anyone arround have experienced the same problems, and if so how can I solve this? Here is the markup from the page:
    Code:
    <cflayout type="hbox">
    	<cflayoutarea>
        <cfform name="testForm" action="layout_action.cfm">
            Name: <cfinput type="text" name="name" value=""><br />
            <cfinput type="submit" name="submit" value="submit">
        </cfform>
    	</cflayoutarea>
    </cflayout>
    and layout_action.cfm
    Code:
    <cfif structKeyExists( Form, "name" )>
    Hello <cfoutput>#Form.name#</cfoutput>
    </cfif>
    These are just a test pages and there is nothing out of the ordinary, but I get the same error as in the original pages. I have tried to add debug to my form action (layout_action.cfm?debug) but without any results.

    I would be very thankful if someone can help me to solve this!
    “Good artists copy, great artists steal” (Pablo Picasso - 1934)

  2. #2
    SitePoint Wizard donboe's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    2,059
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi all. I still haven't solve this problem and what the reason can be that the <cflayout> and <cflayoutarea> combination as described in the quote is working off-line perfectly well but on-line is giving me the error as described. I have contacted my hosting company, with the question if it could be something in the settings of the server that needed to changed in order to make it work on-line as well, but haven't received an answer from them neither. I'm still wondering if some of the Coldfusion pros here on Sitepoint can tell me if I am doing something wrong or who can tell me if there is something the hosting company need to change in the server settings.

    I thank you all again in advance.

    Quote Originally Posted by donboe View Post
    I am using the <cflayout> and <cflayoutarea> combination on several pages in one of mine sites. Everything works fine (off-line) until I upload the files. Then when submitting the forms inside the <cflayout> and <cflayoutarea> I get the following error:

    Error replacing HTML, element not found: cf_layoutareacf_layoutarea1332489330941

    Does anyone arround have experienced the same problems, and if so how can I solve this? Here is the markup from the page:
    Code:
    <cflayout type="hbox">
    	<cflayoutarea>
        <cfform name="testForm" action="layout_action.cfm">
            Name: <cfinput type="text" name="name" value=""><br />
            <cfinput type="submit" name="submit" value="submit">
        </cfform>
    	</cflayoutarea>
    </cflayout>
    and layout_action.cfm
    Code:
    <cfif structKeyExists( Form, "name" )>
    Hello <cfoutput>#Form.name#</cfoutput>
    </cfif>
    These are just a test pages and there is nothing out of the ordinary, but I get the same error as in the original pages. I have tried to add debug to my form action (layout_action.cfm?debug) but without any results.

    I would be very thankful if someone can help me to solve this!
    “Good artists copy, great artists steal” (Pablo Picasso - 1934)


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •