SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Unhappy Problem with tooltip. how can i fix this bug?

    Hi guys.
    please take a look to this site : http://www.spacescientific.com
    when mouse cursor cross over links , template will show Article intro in a Tooltip box.
    Now problem is if there be a " " in article title, tooltip just not working.
    please take a look to these pics to understand what I mean :

    without " " in title : http://www.spacescientific.com/x1.jpg
    with " " in title : http://www.spacescientific.com/x2.jpg

    I can't remove "" from titles because they are many articles like this.
    so any Idea how to fix tooltip please????

  2. #2
    Foozle Reducer ServerStorm's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Burlington, Canada
    Posts
    2,699
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    Hi sashaiel,

    I didn't have time to put this under firebug or firefly but this is a Javascript problem. You need to isolate the tooltip javascript and then put a script break in the debugger to see why the javascript is chocking on the "". It is probably something to do with the quotes not being escaped therefore the script interprets were they lie as the end of the data.

    If you haven't figured it out by tomorrow, I will go through it to try to find the offender.

    Regards,
    Steve
    ictus==""

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    solved. thank you


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •